Thuisvers

De smaak van kwaliteit

Al meer dan 10 jaar een begrip.

Hoe gaat het in z’n werk

Bestellen bij ThuisVers.nl is heel eenvoudig. U kunt in eerste instantie een keuze maken om te gaan winkelen bij de slager of de groenteboer. Van daaruit kunt u exact aangeven hoeveel u wilt bestellen. Alle producten zijn vermeldt in een vaste bestelhoeveelheid. U hoeft alleen maar het aantal in te vullen. Als u alle boodschappen heeft, kunt u in de winkelwagen alles nog even controleren en dan gaat u door met afrekenen. Het makkelijkste is om een account aan te maken, want dan hoeft u alle gegevens maar éénmalig in te vullen. De eerstvolgende keer kunt u door het invullen van het e-mailadres en het wachtwoord heel makkelijk inloggen en de bestelling plaatsen. Betaling geschiedt vooraf via iDeal. Dit is een handig en veilig systeem dat u vanuit onze site direct doorverbindt met uw internetbankiersysteem. Wanneer de betaling door uw bank is aanvaard, is de bestelling definitief.

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon kan de ontvanger van de cadeaubon zijn eigen verspakket samenstellen. De ontvanger van de cadeaubon winkelt voor het bedrag dat op de bon staat. Wordt er meer gekocht, dan dient het bedrag boven het vermelde bedrag op de cadeaubon bijbetaald te worden. Hier krijgt de ontvanger van de cadeaubon dan een rekening van wat overgemaakt dient te worden. Tegoed wat niet wordt gebruikt bij het bestellen vervalt, er kan namelijk maar één keer worden besteld met de cadeaubon. Bij het bezorgen dient de cadeaubon ingeleverd te worden!

Hoe en waarom

De eerste in Oost-Nederland waar u uw versboodschappen via internet kunt bestellen. Het vlees van de echte slager en groente en fruit van de echte groenteboer. Voor de beste kwaliteit hoeft u niet meer de deur uit. De lekkerste vers producten gewoon bij u aan huis bezorgd. Hoe makkelijk wilt u het hebben. Van achter de computer op uw gemak kiezen voor het lekkerste vlees, de fijnste vleeswaren, dagverse groenten, smaakvol fruit, een frisse salade of een volledig verzorgde barbecue. Wij van ThuisVers.nl houden van écht vers. Daarom leggen wij ook geen voorraad aan. Wij verzamelen onze bestellingen van die dag, geven de bestellingen door aan onze versleveranciers ons de volgende dag weer voorziet van écht verse producten. Wij bezorgen 7 dagen per week in de regio Achterhoek. Met gekoeld transport worden u versboodschappen supervers bij u thuis bezorgd.

Waarom het beter kan

Even een vergelijking maken! De supermarktketens hebben te maken met tussenhandel, opslag en de presentatie van hun producten voor de consument. Dit alles gaat met de nodige temperatuurswisselingen wat niet bevordelijk is voor de kwaliteit. Verder, het oog wil ook wat, dus er worden grote hoeveelheden versproducten uitgestald in de winkel onder niet al te beste omstandigheden. Komt bij, dat iedereen die versproducten kan betasten en dat veel producten een hele dag in de winkel liggen. Deze producten worden weer in de koeling gepakt voor de volgende dag! Kwaliteit, smaak en vitaminen gaan zo verloren door temperatuurswisselingen en winkelverlichting, voordat u de versproducten goed en wel thuis heeft liggen. Wij gaan voor vers maar dan ook voor écht vers! Want écht vers is lekkerder en gezonder.